Lego Life of George

 

Lego – Life of George er en spændende app fra Lego, og spillet er en god måde for eleverne at arbejde aktivt med deres iPad. Spillet består af en samling klodser (alle klodser er str. 1 i dybden) i forskellige farver og en plade, med et grid og nogle farvekoder. I app-store henter man så den gratis app Lego – Life of George. Spillet stiller en opgave, som skal løses på tid, og man får point alt efter nøjagtighed og hurtighed. Den færdigbyggede model lægges på pladen, og fotograferes med iPad’ens kamera (eller iPod/iPhone – app’en er faktisk lavet til disse to platforme). Det er vigtigt, at der er godt lys (uden slagskygger), når man skal fotograferer sin model, da skyggerne logisk nok afkodes som sorte klodser af programmet. Det gør ikke så meget hvis eleverne ikke kan løse opgaverne inden for tidsrammen i starten. De får stadig nogle point og en klapsalve, når de fuldfører.

En spændende mulighed er selv at lave opgaver til eleverne, som kan laves helt simple for at introducere dem til spillet. Og når de bedre elever bliver mere fortrolige med spillet, kan de selv lave opgaver til de andre elever.

Den gratis app kan hentes her: https://itunes.apple.com/dk/app/lego-life-of-george/id463288121?mt=8

Her er nogle billeder fra spillet:

 

Her er en videopræsentation fra Lego af Life of George: