Popplets og Wallwisher

Mrs. Wideen underviser i indskolingen i Ontario, Canada.

http://www.mrswideen.com/2012/10/spider-inquiry.html

Projektet Using iPads for our spider inquiry er et eksempel på hvordan iPads kan indgå som en naturlig del af et mere traditionelt emneforløb. I dette tilfælde er emnet edderkopper, og emneundervisningen deles op i fem faser: The wondering stage, the planning stage, the gathering stage, the creating stage og the sharing stage.

 

iPads bliver brugt i de sidste tre faser. I indsamlingsfasen bruges Padlet, som er et glimrende værktøj til at samle ideer, til brainstorming og til at skabe overblik over forskellige gruppers arbejde. Wallwisher er et værktøj, som ligger på nettet, så alle platforme som kan gå på nettet har adgang til væggen.

 

I skabelses-fasen bruges bl.a. Popplets, som er en app til iPad, der kan bruges til at lave begrebskort, diagrammer m.m.
https://itunes.apple.com/dk/app/popplet-lite/id364738549?mt=8 

 

I delingsfasen deles de færdige Popplets på elevernes egne blogs.

Her er billeder fra de indledende faser i projektet:

[SlideDeck2 id=568]