Puppet Pals 2

puppetpals 2

 

Puppet Pals 2 er ligesom Puppet Pals HD et fortælle- og animationsværktøj til iPad’en. Den nye app giver mulighed for mere dynamiske bevægelser af karaktererne og har andre sjove muligheder som at køre i forskellige køretøjer, ride på hest m.v. Baggrundene bevæger sig  nu også, og figurerne skaleres op og ned, når de bevæges henholdsvis mod horisonten og mod forgrunden.

Puppet Pals 2 er mere dynamisk og sjovere at arbejde med end forgængeren Puppet Pals HD. Til gengæld er mulighederne for at bruge egne karakterer og baggrunde forsvundet. Jeg vil på den baggrund mene, at Puppet Pals HD stadig har nogle fordele som didaktisk redskab i undervisningen. Men Puppet Pals 2 er en sjov og underholdende app.

Læs og se mere omkring Puppet Pals HD her

Puppet Pals 2 Free (Gratis):

Hent i appstore

Puppet Pals 2 All access (32 kr.):

Hent i appstore

 

 

Den officielle trailer til Puppet Pals 2:

 

 

Præsentation af Puppet Pals 2:

 

 

Tutorial til Puppet Pals 2, som viser mulighederne i den gratis version: