Apps on demandBogstaver

På denne side finder du en række apps, som træner bogstaverne i alfabetet.

 

 

 

 

skæg med bogstaver

Skæg med Bogstaver (49 kr. eller 8 kr. pr sang/bogstav). Skæg med Bogstaver er ikke nogen app, men en samling på 28 bogstavsange, som kan købes samlet eller enkeltvis i iTunes.

Hent i appstore

 

Sangene er også tilgængelige på youtube. Se spillelisten nedenfor:

 

 

 

 

 

 

Bogstavmonsteret

Bogstavmonstret (25 kr.). I denne app fra Wombi, skal du fodre sø kaptajnen, med de bogstaver han beder om.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

bogstavskolen

 

Bogstavskolen (25 kr.). En dansk-app fra LingApps, der bl.a. træner bogstaver. Bogstavskolen giver mulighed for: at træne skrivevejene, at skrive selvstændigt efter skriveprikker, at skrive frit, lære bogstavernes placering i bogstavhuset, at træne øje/hånd koordination, at træne finmotorik.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

læserejsen

Læserejsen (Gratis).  Læserejsen er et undervisningsmateriale, der er udviklet til at understøtte den første læseindlæring i 0. klasse. Den er udviklet som en del af et forskningsprojekt på Center for Læseforskning på Københavns Universitet. Læserejsen består af fem spil. I Spil 1 træner barnet bogstavernes navne og i Spil 2 bogstavernes lyde. I Spil 3 skal barnet matche billeder med de samme lyde, mens barnet i Spil 4 skal sætte lydene sammen til ord. I Spil 5 prøver barnet at læse korte ord.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

lolas abc fest

Lolas ABC Fest (39 kr.). Lolas ABC-fest giver timevis af sjov læring med Lola og hendes venner! Spillere kan starte med at lære vokaler og senere sammen med Lola mestre læsning, skrivning og ordgenkendelse. Alle børn er inviteret til Lolas fest!
Spillets hovedelementer: Lærerigt spil: Lærer børn på 3-7 år alfabetet og opbygning af ord. Meningsfuld læring: Store og små bogstaver, genkendelse og konstruktion af ord.
Det er sjovt at lære alfabetet under Lolas ABC-fest! Dette lærerige spil lærer børn alfabetet, imens de fester! Alle børn elsker at holde fest, og Lola Panda giver børnene masser af opgaver at vælge imellem. Børnene kan pynte feststedet op med balloner eller lave deres egne isdesserter. De får også lov til at pynte kagen og til slut feste med Lola og hendes venner!

Hent i appstore

 

0 Responses

Leave a Reply
Seneste indlæg


Sider