Apps on demandBogstavmetoden

På denne side finder du en række apps til den første læsning efter bogstavmetoden.

 

 

 

 

360 ord

360 Ord (49 kr.). I en vilkårlig dansk tekst udgør de 360 ord, der bruges hyppigst – hele 75% af teksten. Når vi lærer at genkende disse ord som ordbilleder, bliver læsning og skrivning langt lettere. Læsehastigheden vil blive hurtigere, og det øger forståelsen.
Mange af de 360 ord er indholdstomme og staves ikke, som de lyder. Derfor er de svære at læse og stave. Det en kæmpe hjælp at kunne disse ord som ordbilleder, og det er det, 360 ord træner.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

Leripa AB

 

bogstavleg 2

Bogstavleg (29 kr.). Bogstavleg er en pædagogisk app udviklet for stave- og læseindlæring. Den indeholder mere end 350 substantiver på 10 forskellige sprog! Første bogstaver: Ugle blæser bobler med initialer. Klik på et bogstav og du hører bokstavlyden, plus et ord der begynder med det bogstav.
Stave ord: Klik på bogstaverne for at stave til ordet. På niveau 1 er kun de bogstaver, der hører til ordet inkluderet. På niveau 2 og 3, er der flere andre bogstaver.
Hvilket bogstav mangler i ordet? I denne øvelse mangler et bogstav i hvert ord. I bunden af skærmen er alle de bokstaver, der mangler. Vælg det korrekte bogstav for det rigtige ord. Der er tre niveauer med 4, 6 og 8 ord.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

Lyt og læs 1

Lyt og Læs (29 kr.). Lyt og Læs er udviklet i overensstemmelse med den grundlæggende indlæringsmetodik for helordsmetoden. Denne metode er baseret på at man lærer at læse ved at se hele ord. Sværhedsgraden kan tilpasses.
Børn kan øve sig på en sjov og legfyldt måde hvor man bliver motiveret af forskellige belønninger. Om man er lidt ældre kan man fravælge belønninger for at fremskynde indlæringen.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

bogstaver med mere leripa gif

Bogstaver med Mere (39 kr.). Bogstaver med Mere er et inspirerende program, med målet at undervise i alle alfabetets bogstaver på en grundig måde. Her trænes også evnen til at skelne bogstaver, genkende ord samt til at skrive vore 400 mest almindelige ord. Programmet består af 6 forskellige programdele. 1. Hvilket bogstav begynder ordet på? 2. Parre ord og billede sammen. 3. Ordhuset. 4. Skriv frit. 5. Stave til ord. 6. Huske ord

Hent i appstore

 

 

 

—————————————————————————-

 

lingapps

 

 

 

 

 

120 ord

120 Ord (25 kr.). En hjælp til eleverne i indskolingens danskundervisning – de 120 hyppigste ord, som dansklærerforeningen anbefaler at dansklærere fokuserer på i undervisningen. Det er bredt anerkendt, at hvis man behersker de 120 hyppigste ord i tale og skrift, kommer man lettere igennem mange læse- og skriveopgave

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

bogstavleg lingapps

Bogstavleg (8 kr.). Her er dansk app, der lærer dit barn bogstavernes navne og lyde i kontekst. Et interaktivt alfabet og et læringsspil med mulighed for at tilføje egne fotos giver dit barn to sjove og udfordrende læringsoplevelser.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

bogstavskolen

Bogstavskolen (25 kr.). Bogstavskolen træner bogstavernes form og skriveretning. Indholdet, herunder bogstavernes form og skriveretning, er udarbejdet af erfarne dansklærere. Bogstavskolen giver mulighed for: at træne skrivevejene, at skrive selvstændigt efter skriveprikker, at skrive frit, at lære bogstavernes placering i bogstavhuset, at træne øje/hånd koordination, at træne finmotorik.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

abc balloner dansk

ABC Balloner (8 kr.). ABC-balloner lærer børn alfabetet på en sjov og underholdende måde. I bunden af skærmen vises et bogstav. Opgaven er at trykke på fem balloner med det pågældende bogstav. På denne måde lærer dit barn at genkende bogstaverne i alfabetet.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

skoletasken privat

 

Skoletasken (69 kr.). Med Skoletasken Privat får du 10 af vores nuværende læringsapps til reduceret pris – i forhold til hvis du køber dem enkeltvis i App Store. Skoletasken Privat indeholder følgende 10 apps i én samlet app: Taljagt, 120 Ord multiplayer,  Koordinatsystemet, Ordjagt, 120 Ord, Den lille tabel, ABC-balloner, Bogstavleg, ABC Balloons, Bust a Sound.

Hent i appstore

 

 

 

—————————————————————————————————

 

 

 

 

 

happi læser fra happi papi

Happi Læser (16 kr.). Et ord og tre billeder vises på skærmen. Ved at forsøge at læse ordet skal barnet finde ud, hvilket billede der modsvarer det viste ord. For hvert korrekte svar vindes en frugt, som barnet kan ”spise” efter hvert niveau. Ordene der skal læses øger lidt i sværhedsgrad efter hvert niveau. App’en indeholder 100 korte hverdagsord i 4 forskellige niveauer. Når barnet har læst ordet og valgt det korrekte billede, siges ordet højt for at højne og forstærke indlæringen.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

stavekassen

 

Stavekassen (8 kr.). Kombinér leg og læring vha den klassiske puttekasse. Indeholder over 100 ord, og der kan vælges mellem ord på 2-3 bogstaver eller ord på 4 bogstaver for større udfordring. Lær at stave ordene og få bogstaverne læst højt, eller kombinér ordene med billeder.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

søde ord 1

Søde Ord 1 (69 kr.). En app fra Alkalær som bl.a. står bag læsesystemet Bo så en ko. Alkalær præsenterer Søde Ord 1 således: Løsningen på læseudfordringen er at lære barnet at læse små lydrette ord og sætninger a la “Bo så en ko”. Lydrette ord er lette og logiske og ‘driller’ ikke. Lydrette ord har vi valgt at kalde for “søde ord”. Det er ikke nødvendigt at barnet lærer alle bogstavernes navne, former og lyde før læseprocessen kan startes. Barnet kan gå i gang med den spændende læsning straks efter indlæringen af ganske få bogstaver på vores app.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

søde ord 2

Søde Ord 2 (99 kr.). Alkalær ønsker med spillene SØDE ORD at skabe et trygt og sjovt lege- og lær-at-læse-univers der stimulerer børns nysgerrighed til at arbejde med bogstaver og lyde. Den rette progression, den individuelle tilgang til emnet og spillenes underholdende verden vil sikre at barnet får en grundlæggende forståelse af hvad læsning drejer sig om, nemlig helt præcis at sætte bogstavernes lyde sammen til ord.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

spil for børn

Spil For Børn (25 kr.). Spil For Børn er en app, som er særligt designet til børn. Den indeholder i alt seks underholdende og lærerige spil, som er specielt designet til at stimulere børns logiske tankegang, hukommelse og sprog. Smukke billeder, tydelige stemmeinstrukser og udfordrende spil gør dette til en app, der vil vare i mange timer.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

vokaljagt

Vokaljagt (Gratis/Med køb i app). Vokaljagt giver både mindre og mellemstore skolebørn mulighed for at lære vokaler på en ny måde. Nu får du mulighed for at lære om vokalerne på en ny og sjov måde gennem spil. Niveauerne går lige fra 2 bogstaver og 1 manglende vokal op til uendelige bogstaver. På den måde er du sikret hele tiden at ramme det rigtige niveau. Vokaljagt kommer med 5 niveauer.

Hent i appstore

 

 

 

 

Dansk Læs og Skriv

Stav og Læs Dansk (8 kr.). Lær at stave dine første 55 ord og at læse og skrive 48 sætninger. Du lærer: De store og små bogstavers udseende og udtale, Ordenes udseende og udtale, Brug af et tastatur, Korte sætninger, Sætninger med spørgsmål og svar, Enkel tegnsætning.

Hent i appstore

 

EcWrite består af et system med mange forskellige apps.
Se en oversigt over alle apps fra EcWrite her

 

 

 

Skæg med Ord

skæg med ord

Skæg med ord (49 kr. eller 8 kr. pr. sang). Skæg med Ord er ikke nogen app, men en samling på 28 sange med Hr Skæg fra DR Ramasjang, som kan købes samlet eller enkeltvis i iTunes.

Hent i appstore

 

 

 

 

dr ramasjang

DR Ramasjang (Gratis).

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

One Response

  1. seo site planner

    ufvsmvwas rleuo lswilfe scwk voccmhcwbfcxfbu

    by seo site planner on apr 18, 2019 at 00:47

Leave a Reply
Seneste indlæg


Sider