Del dette

Dansk – Spil

På Denne side vil vi præsentere nogle spil til iPad i kategorien dansk.

 

 

 

 

 

dr ramasjang

DR Ramasjang (Gratis). Besøg landet Ramasjang – de små børns helt egen legeplads, hvor de kan se tv og spille med de velkendte figurer fra Ramasjang. Her kan dit barn trygt og nemt hoppe fra det seneste afsnit af Lille Nørd til en musikvideo med Rosa fra Rouladegade. I kan også lege med sjove spil i Ramasjang og lytte til hyggelige historier. Ramasjangs app er gratis og rettet mod børn i alderen 3 til 6 år.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

happi and the word chief

Happi & The Word Thief (25 kr.). En app fra Happi Papi som bygger på den kendte leg med at finde skjulte ord. Du bevæger dig rundt i byen som en detektiv, der skal afsløre de skjulte ord i opgaverne som stilles undervejs.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

happis ord

Happis Ord (16 kr.). I dette spil fra Happi Papi skal associere til et overbegreb ud fra tre billeder/ord. Hvilket fælles ord ville du fx tænke på, hvis vi viste dig et billede af en kat, en hund og en kanin? Dyr, sød, pels eller hvorfor ikke husdyr? Regn det ud og stav svaret så vinder du fede samlekort fra lettjente Master Monk kortet til det super usædvanlige… oops det er så usædvanligt, at vi ikke en gang kan nævne det.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

Silkes venner

Silkes Venner (Gratis/Med køb i app). Silkes Venner er en app med 11 sjove og lærerige aktiviteter, der lærer dit barn om ord, bogstaver, og tal på en sjov måde, præsenteret af Silke og hendes søde dyrevenner: Bogstavspillet: Lær alfabetets bogstaver og stav til simple ord med tre ABC-minispil. Læseteatret: Lær at læse ved at matche ord og billeder, og ved at vælge de rigtige ord i fire minispil. I kan endda tilføje jeres egne “ord-billed-lyd” kort! Talspillet: Lær tallene 1-20 ved at lytte, tælle, og synge med på talsangen i tre minispil. Huskespil: Træn hukommelsen med op til 20 billedkort. Vælg mellem tre forskellige sæt kort eller lav jeres egne kort med billeder og lyde!

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

alfa spil

Alfa Spil (Gratis/Med køb i app). Hele Alfa–materialet består af 12 spil med 40 opgaver i hver. Mens børnene spiller, øver de sig på at rime, tælle, regne, lytte efter forlyd, finde geometriske former, spejle m.m. Der er tre udgaver af appen. En gratis version med eksempler fra de forskellige spil, enkeltspil eller alle tolv spil samlet i én app.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

max og bella

Max og Bella (Gratis med køb i app). Børn er nysgerrige og spændte på, hvad det vil sige at starte i skole. Max og Bella leger skole, giver dit barn en sjov og lærerig introduktion til tal, bogstaver, farver og former.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

 

categorybox

Kategorikassen (Gratis/Fjern reklamer 8 kr.). App’en arbejder med overbegreber, hvor man fx skal finde alle kropsdele, instrumenter, møbler eller lignende.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

abc huskespil

ABC Huskespil – Store og Små Bogstaver (8 kr.). I “AbC huskespil” lærer børn de små og store bogstaver i alfabetet. Spillet går ud at finde par. F.eks. “A” og “a”, “B” og “b” osv. Spillet kan umiddelbart forståes og spilles af alle. Når et kort vendes læses bogstavet højt. På kortet er der samtidig et billede af noget barnet kender, som starter med det pågældende bogstav.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

abc huskespillet

H. C. Andersens ABC Huskespil (16 kr.). Dette A B C memoryspil er fuld af skønne flashcards og hjælper børnene med til at genkende og sige alle bogstaverne i alfabetet. Børnene kan gennem leg lære de forskellige bogstaver at kende, og med de sjove illustrationer bliver det ved med at være sjovt at lære alfabetet. Målgruppe: 3 år og opefter.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

 

vendetimen

Vendetimen (Gratis/Med køb i app). Spil klassisk vendespil med frugt-kort. Du kan købe en ekstra pakke i spillet og få 45 nye kort med dyr, bogstaver og tal for kun 6 kr. Vi taler dansk! Alle tekster og stemmer er danske, og bogstaverne indeholder æ, ø og å.

Hent i appstore