Del dette

Krydsord

På denne side vil vi præsentere nogle apps, hvor eleverne kan løse kryds og tværs på iPad’en og gå på ordjagt.

 

 

 

 

happi staver

Happi Staver (16 kr.). ”Happi Staver” består af 60 forskellige mini kryds og tværs fordelt på 5 forskellige niveauer med 12 krydsord i hvert niveau. Hver kryds og tværs består af 4-8 krydsende ord med relevante bogstavbrikker placeret omkring kryds og tværsen. Spillet går ud på at, med så få forsøg som muligt, at trække bogstavbrikkerne til sin rette plads i kryds og tværsen. Bogstaver der trækkes til forkert plads vil ”gå tilbage” på sin plads. Farvelagte originalbilleder illustrerer alle ord i kryds og tværsen.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

cross fun

Cross Fun (29 kr.). Du kan løse kryds og tværs i 3 niveauer med 15 spil i hvert niveau.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

på sporet af ordet

På Sporet af Ordet (Gratis/Fuld version 29 kr.). På sporet af ordet er en app fra Special Pædagogisk Forlag, der træner i at læse og stave nogle af de 120 mest hyppige ord. Disse 120 ord udgør 50 % i al tekst på dansk. Når vi kan disse ord, er vejen mod at læse og skrive flydende, mere direkte. På sporet af ordet gør det sjovt at træne de 120 ord.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

ordjagt

Ordjagt (8 kr.). Du spiller i et kapløb mod tiden, og du får point efter: hvor hurtigt du danner ord, ordenes længde, antal ord, hvor mange ord du danner, inden du skifter bogstaver. Du kan ikke bruge det samme bogstav flere gange. Når du ikke har flere bogstaver tilbage, eller hvis du ikke kan danne flere ord, skal du skifte bogstaverne ud ved at ryste din enhed.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

ordspil

Ordspil (Gratis/Med køb i app). Spillet er simpelt: Du skal bare trække fingeren hen over bogstaverne på tavlen og forbinde dem for at skabe ord. Find så mange ord som muligt på den givne tid. Den person med flest point vinder. Håneretten tilhører alle dem, som ender på listen over de bedste spillere. Dette er ikke et typisk afslappende ord puslespil. Spillepladen er aldrig den samme, så hvert spil er en anderledes og unik udfordring. Ordspil udfordre dine reaktioner samt din forstand i kampen mod uret og dine online modstandere.
Spillet er for mere øvede stavere og for voksne.

Hent i appstore