Apps on demandSkrive- og Læsestøtte

På denne side vil vi vise nogle apps til skrive og læsestøtte.

 

Apple lancerer løbende nye funktioner, som understøtter iPad’ens anvendelighed i fx skrive- og læsestøtte.

Bl.a. kan markeret tekst kan læses op i iPad’en, og senest med iOS 8 kan man nu benytte dikteringsfunktionen, så man kan indtale sin tekst i stedet for at skrive den. Se hvordan det fungerer i nedenstående video:
 

 


 

 

 

into words

IntoWords (Gratis/Kræver abonnement). IntoWords er MV-Nordics iOS udgave af CD Ord, som er et program til skrive og læsestøtte. Læsestøtte består bl.a. i muligheden for at skanne en tekst og omdanne den til en tekst, som programmet kan læse læse op. Skrivestøtten består bl.a. i ord og sætningforslag, når man benytter tastaturet.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

app writer ny

AppWriter (235 kr.).  AppWriter er en komplet pakke af innovative støttende værktøjer. Alle værktøjer og funktionalitet er elegant integreret og indeholder kontekst-baserede ordforslag, oplæsning, PDF-læser, OCR, betydningsordbog og en speciel Dyslexie-font.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

 

skriv og lær hd

Skriv og Lær HD (49 kr.). Mads Remvig skriver om app’en: “Skriv og Lær har tre forskellige alderstilpassede funktionerne. Den første er at lære alfabetettilpasset de yngste børn. Her får børnene staveopgaver med bogstaver. Appen kan indstilles til at bokstavlyden spilles, hvilket kan være nyttige for de yngste. På næste niveau kan børnene lære at skrive ord. De får forskellige ord, hvor de bruger tastaturet til at skrive de korrekte bogstaver i ordet. Det sidste niveau er tilpasset de børn, der er kommet et stykke vej ind i skrive- og læringsprocessen. Her kan de øve sig i at skrive sætninger med mellemrum, punktummer, store bogstaver, osv. Brugen af ​​lyd, grafik og funktioner varierer på de forskellige niveauer”.

Hent i appstore

 

 

0 Responses

Leave a Reply
Seneste indlæg


Sider