Del dette

Skrivning

På denne side præsenterer vi nogle apps, hvor eleverne kan øve at skrive bogstaver på iPad’en.

 

 

 

 

Skriveormen 1

Skriveormen (25 kr.).  Følg pilene og lær form og skriveretning på både tal og bogstaver på en underholdende og engagerende måde. Hvert bogstav skrevet korrekt giver en flagrende sommerfugl. Bogstaverne er grupperet for en alsidig og varieret træning, og hver veludført gruppe belønnes med et flot klistermærke på Skriveormen.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

Skriv gyldendal 2 fri gif

 

Skriv! (25 kr.). Skriv! til iPad er målrettet barnets allerførste forsøg med at skrive håndskrift. Skriv! viser, hvordan bogstaver og tal skrives, og hjælper barnet med at prøve selv. Først illustreres skriveretningen for barnet, mens bogstavets/tallets udtale afspilles (udtale er udeladt for visse af bogstaver, fx c, x, q og w). Derefter skal barnet selv prøve. Barnet kan opnå tre medaljer inden for hvert bogstav og tal. Herved motiveres barnet til at øve sig, indtil formen kan gengives perfekt.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

skrivetavlen

Skrivetavlen (29 kr.). Lær dit barn (3-10 år) at læse og skrive med en helt ny type læringsApp, som er baseret på nyeste læseforskning og udviklet af fungerende lærere og læsevejledere med erfaring fra specialundervisning. I modsætning til de mange såkaldte læringsspil er Skrivetavlen et læringsværktøj, som barnet aldrig bliver færdigt med, men som i stedet kan følge med barnets læse- og skriveudvikling.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

writing wizard

Writing Wizard (39 kr.). App’en indeholder bogstaverne fra A-Z (store og små) , tallene 1-9 og et helt “alfabet” med over 40 former, som er velegnede til at træne motorik og øve skrivning.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

little writer

Little Writer – The Tracing App for Kids (Gratis). App’en indeholder ikke de danske bogstaver æ, ø og å, men er ellers en fin app til at øve skrivning.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

mymo alfabet

Mymo Alfabet A-E (Gratis). Træn skriveretning på bogstaverne A-E i den gratis version af app’en. Den fulde version koster 29 kr.

Hent i appstore

Mymo Alfabet (29 kr.)

Hent i appstore