Del dette

Stavning

På denne side finder du en række apps til træning af stavning.

 

 

 

 

 

Stavespil til børn

Stavespil til Børn (25 kr.). Det indeholder 3 sværhedsgrader, let, medium og svær. App´en forsøger at udtale det stavede ord, også selvom det er stavet forkert. Dette hjælper barnet til at forbedre sig, da det kan høre på udtalen om stavemåden er korrekt. Hver sværhedsgrad introducerer et øget niveau af kompleksitet. Barnet skal blot trække og slippe de rigtige bogstaver ind på spillepladen.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

ordkøkkenet fri

Ordkøkkenet (29 kr.). Hjælp kokken med at dele ord så de rigtige ingredienser ryger i gryden. Efterhånden bliver opskrifterne længere, sværere og mærkeligere. Ordkøkkenet er et sjovt supplement til indskolingen, når børn begynder at lære at klappe stavelser. Bliv bedre til at stave og udvid dit barns ordforråd med fremmedordene i den sidste sværhedsgrad.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

ordleg

Ordleg – Lær at stave over 150 almindelige danske ord (25 kr.). Spillet er lavet til aldersgruppen 4 – 7 år, men passer også til alle som gerne vil lære at læse. Over 150 almindelige danske ord fra 2 til 8 bogstaver på iPad, og over 100 ord fra 2 til 6 bogstaver på iPhone.
En 6 årig pige udtaler alle ordene. Når der trykkes på bogstaverne bliver ordlyden udtalt.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

fru stavelsen

Fru Stavelsen (8 kr.). App’en indeholder 12 sjove baner, 120 forskellige ord, masser af sjove tegninger og mulighed for at se hvor godt ens barn har klaret de forskellige baner.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

ECWrite

 

dansk 1 stav og læs

Dansk 1 Læs og Stav (Gratis). Videoer med små historier træner dig i at læse og skrive ord og korte sætninger.
Du bruger et tastatur, som hele tiden støtter din træning. Træningen bliver gradvist vanskeligere i takt med, at du kan skrive ord eller sætninger korrekt. Du går omgående i gang med at skrive. Din hjælp bliver straks justeret for hvert enkelt bogstav, du forsøger. Efter nogle forsøg kan du skrive ordet eller sætningen helt rigtigt.

Hent i appstore

 

Stav og Læs Dansk (8 kr.).

Hent i appstore

 

Dansk Læs og Skriv (25 kr.).

Hent i appstore

 

Dansk 2 Læs og Skriv (25 kr.).

Hent i appstore

 

—————————————————————————

 

 

 

 

bygga ord

Bygga Ord (9 kr.). I Bygga Ord lærer barnet på en interaktiv måde at bygge ord af bogstaver. Flyt bogstaverne fra den nedre del af skærmen til den rette plads for at stave til det ord som billedet viser.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

 

spell cubes

Spell Cubes (Gratis). Spell Cubes har nu også dansk opsætning.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

smart speller danish

Smart Speller Danish HD (Gratis/Med køb i app). App’en er flot designet og godt bygget op. I den gratis version har man mulighed for at stave til en lang række grønsager. App’en benytter dansk talesyntese, og hvis du kan leve med en enkelt stavefejl på den indledende side (hjelp i stedet for hjælp), så er dette en fin app til at øve stavning og til at udforske nye ord.

Hent i appstore