Del dette

Trænings-apps

På denne side finder du er række apps, der træner forskellige færdigheder i dansk.

 

 

 

 

 

bitsboard small    bitsboard2

 

Bitsboard/Bitsboard Pro (Gratis/119 kr.). Bitsboard er en alsidig app bl.a. til at træne færdigheder i dansk. Du kan nemt selv genererer opgaver i app’en ved at lave nogle boards hvor fx lyd, billed og skrift er kædet sammen. App’en laver automatisk dine boards om til en række spilkategorier fx: flashkort, vendespil, huskespil, stavning, sandt eller falsk m.v. Med Bitsboard får du også adgang til et omfattende katalog af boards som andre har delt, og du har mulighed for selv at dele dine boards.

Hent i appstore (Bitsboard/Gratis)

Hent i appstore (Bitsboard Pro 119 kr.)

 

 

 

Gyldendal

 

træn dit øre

Træn Dit Øre (Gratis/Alle spil 25 kr.). Med ‘Træn dit øre’ til iPad kan elever i 0.-2. klasse træne deres opmærksomhed på sprogets enkeltlyde. ‘Træn dit øre’ skærper elevernes sproglydsopmærksomhed. Eksempelvis skal eleverne sortere en række billeder ud fra forlyden af hvert billedes motiv. De kan også komme ud for at skulle matche to billeder, hvor motiverne rimer.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

kender du rodene

Kender du Ordene? (Gratis/Alle spil 25 kr.). Med ‘Kender du ordene?’ til iPad kan elever i 0.-2. klasse træne deres sprogforståelse i dansk. ‘Kender du ordene?’ træner elevernes forståelse af talemåder og ordsprogs betydninger. Eksempelvis skal eleverne færdiggøre et ordsprog ved at vælge den rigtige slutning blandt en række valgmuligheder. Opgaverne er med speak, så eleverne kan træne deres sprogforståelse uafhængigt af afkodningskompetence.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

læs ord

Læs Ord (Gratis/Alle spil 25 kr.). Med ‘Læs ord’ til iPad kan elever 0.-2. klasse træne deres afkodningsfærdigheder i dansk. Eksempelvis skal eleverne dele en tekstkæde i tre enkeltord. Opgaver: Tekstkæde 1 og 2 Hvad viser billedet? Hvad mangler? 1, 2 og 3; Hør og vælg ordet 1 og 2; Første bogstav 1 og 2.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

bogstaver

Bogstaver (Gratis/Alle spil 25 kr.). Med ‘Bogstaver’ til iPad kan elever i 0.-1. klasse træne deres bogstavkendskab i dansk. ‘Bogstaver’ træner elevernes kendskab til bogstavernes navn og lyd, store og små bogstaver samt vokaler og konsonanter.
Eksempelvis skal eleverne sortere et antal bogstaver i hhv. konsonanter og vokaler.

Hent i appstore

 

 

——————————————————————————————-

 

 

 

¨minimale par

Minimale Par (Gratis). Har dit barn brug for at træne evnen til at skelne lyde, der ligger tæt op ad hinanden? Minimale par i tivoli er udviklet til børn med høretab i børnehave- og indskolingsalder og har til formål at træne skelneevnen hos disse børn. Det gøres i et legende miljø – et tivoli – med både andedam, lykkehjul, skattejagt, bilræs og ballonpop. Her optjener barnet guldmønter ved at skelne ord. Hvis der er brug for “et frikvarter”, kan barnet bruge de optjente guldmønter i tivoliets butik til at købe tøj og ting til spilfiguren, eller “Mit værelse” kan besøges. Inde i værelset kan barnet klæde spilfiguren på med det tøj og de ting, som er købt i butikken.

Hent i appstore