Del dette

Geografi

På denne side vil vi præsenterer et lille udvalg af apps, som kan være aktuelle i geografiundervisningen.

 

 

 

 Dino Walk Continental Drift   dino walk

 

Dino Walk: Continental Drift (19 kr.). Denne app udnytter på bedste vis iPad’ens mulighed for at lave interaktive tidslinjer og globusser. Dino Walk: Continental Drift er en flot visualisering af kontinenternes bevægelse fra Proterozoikum og frem til nutiden. Man kan samtidig følge dateringen af fossiler fra de forskellige perioder og se billeder og få andre oplysninger om de fossile dyr.

Hent i appstore

 

 

meteoearth

 

MeteoEarth HD for iPad (29 kr.).  MeteoEarth er en interaktiv globus som bl.a. visualiserer nat og dag, og kan samtidig vise temperaturer, nedbør, skydække, vind og tropiske cykloner. En meget vellykket app med mange muligheder.

Hent i appstore

 

 

 

barefoot world atlas 1    barefoot world atlas 2

Barefoot World Atlas (32 kr. med køb i app). Barefoot World Atlas er et godt bud på en første globus til de mindste. Den interaktive globus viser fx nogle markante bygninger i “3D” samt små animerede figurer i traditionelle/historiske dragter fra de forskellige lande. Der er tilkøb af flere globus’er i app’en.

Hent i appstore

 

 

 

 

earth 3d     earth 3d 2

Earth 3D Amazing Atlas (29 kr.).  App’en viser bl.a. nogle af de mest markante bygningsværker på kloden i “3D”.
App’en er et godt bud på en børneglobus.

Hent i appstore

 

 

 

 

 

 

atlas by collins

Atlas by Collins (13 kr med køb i app).  Atlas by Collins indeholder en interaktiv globus. I app’en kan man tilkøbe en lang globus’er: fx politisk, energi, satellit, topografi m.v.

Hent i appstore